Human Design

Jouw blauwdruk voor wie je bent!

Ontdek wie je zelf bent!

Jezelf begrijpen is een groot kado, begin met uitpakken!

Human Design is een tool die je helpt om (weer) naar jezelf en naar je lichaam te luisteren. Het is een systematische weergave, een handleiding, een blauwdruk, die inzicht geeft in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Human Design helpt je te ontdekken wie je bent in plaats van wie je bent geworden!

Wil je meer weten over jouw persoonlijke blauwdruk vanuit de Human Design theorie, maar weet je niet waar je moet beginnen? In een 1 op 1 sessie van 1,5 uur leer ik je kennismaken met Human Design. Dat betekent dat ik uitleg zal geven over Human Design en hoe het jou kan helpen om beter te begrijpen hoe je als mens “bedoeld” bent en wat jou energie geeft en wat niet. Je krijgt van mij jouw eigen persoonlijke human design chart en uitleg om deze te lezen. Hierna kun je zelf aan de slag met dit geweldige systeem wat je veel zal vertellen over hoe je kan leven op een manier die voor jou bedoeld is.

Wil je zelf al aan de slag kijk dan op de website van Jovian Archive. Hier kun je ook je eigen chart opvragen. Ik doe deze 1 op 1 sessies om zelf het systeem nog meer te leren kennen en te begrijpen. Daarom de lage prijs voor een sessie van ongeveer 1,5 uur. De grondlegger van het systeem (Ra Uru Hu) adviseert iedereen om op zoek te gaan naar de antwoorden vanuit zijn/haar chart. Dat doe ik dus graag samen met jou!

"You are here to bring something new into existence. Trust in your inner authority and follow your strategy."

Ra Uru Hu